Nieuws

Resultaten Tech Awards: Hardware

De stemmen zijn geteld en jullie hebben allemaal massaal laten weten wat jullie favoriete producten zijn. Vandaag de winnaars in de categorie ‘Hardware’.

Met de Tech Awards 2015 zijn Clickx, PC Magazine en ZDNet samen op zoek gegaan naar de beste consumentenproducten en technologische innovaties van het afgelopen jaar.

De voorbije weken konden onze lezers stemmen op hun favoriete producten, verdeeld over vier categorieën. Dat werd massaal gedaan. De stemmen zijn ondertussen geteld en de winnaars zijn bekend.

De resultaten worden deze week gepubliceerd per categorie. Hieronder presenteren we de winnaars in de categorie ‘Hardware’.

Beste laptop/hybride

Acer verovert met meer dan een vierde van de stemmen de eerste plaats met de Aspire V3-371-31C7. De Lenovo Yoga Pro 3 volgt op een tweede plaats, terwijl de Dell Inspiron 13 7000 en HP Spectre x360 zich tevreden moeten stellen met een gedeelde derde plaats.

Beste desktop/all-in-one

De iMac van Apple wint overtuigend in de categorie desktops/all-in-ones. De HP Spectre AIO volgt op een tweede plaats en de top drie wordt ietwat opvallend afgesloten door de Asus Chromebox, een desktop die op Chrome OS draait.

Beste PC-monitor

Een hele reeks monitors om uit te kiezen, maar de Samsung SE370 wint het uiteindelijk met een vijfde van de stemmen. De Philips BDM4065UC en Iiyama B2888UHSU vervolledigen de top drie.

Beste SSD

Samsung heeft de SSD-markt helemaal ingepalmd en kaapt met de Samsung 850 EVO ook de eerste plaats weg in de Tech Awards. De tweede plaats gaat naar de Sandisk Extreme PRO, terwijl de Kingston SSDNow V300 de top drie mag vervolledigen.

Beste router

Op de routermarkt kunnen we niet om de Linksys WRT1900AC heen, die vooral bij power users erg populair is. De tweede en derde plaats gaan respectievelijk naar de D-Link DIR-890L en Asus RT-AC3200.

Beste printer

Met meer dan een derde van de stemmen wint de Canon Pixma MG6650 in de categorie printers. De HP Envy 120 en Brother DCP-J752DW vervolledigen de top drie.

Beste netwerkopslag

Afsluiten doen we met de winnaar in de categorie netwerkopslag. Die eer valt de Synology DS415+ te beurt. Hij haalt het nipt van de Seagate Personal Cloud. De WD My Cloud EX4 maakt de top drie compleet.

 

Benieuwd naar de andere winnaars? Op onze Tech Awards 2015-pagina vind je een overzicht van alle categorieën.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business