Nieuws

Resultaten Tech Awards: Beste innovatie

De stemmen zijn geteld en jullie hebben allemaal massaal laten weten wat jullie favoriete producten zijn. Vandaag de winnaars in de categorie ‘Beste innovatie’.

Met de Tech Awards 2015 zijn Clickx, PC Magazine en ZDNet samen op zoek gegaan naar de beste consumentenproducten en technologische innovaties van het afgelopen jaar.

De voorbije weken konden onze lezers stemmen op hun favoriete producten, verdeeld over vier categorieën. Dat werd massaal gedaan. De stemmen zijn ondertussen geteld en de winnaars zijn bekend.

De resultaten worden deze week gepubliceerd per categorie. Hieronder presenteren we de winnaars in de categorie ‘Beste innovatie’.

Beste innovatie

We gingen op zoek naar de beste innovatie van het afgelopen jaar en volgens jullie behoort die eer toe aan de Tesla Powerwall. Op een tweede plaats volgt de Intel Core M-processor, de flinterdunne Apple Macbook mag de top drie afsluiten.

Slimste auto(technologie)

Het afgelopen jaar waren alle ogen op de autosector gericht. Hier wordt momenteel volop geïnnoveerd en dus besloten we om ook op zoek te gaan naar de slimste auto(technologie). Tesla schiet hier opnieuw de hoofdvogel af met de Autopilot in de Model S. De Smart Key in de BMW 7-series en Virtual Cockpit van de Audi TT vervolledigen de top drie.

 

Benieuwd naar de andere winnaars? Op onze Tech Awards 2015-pagina vind je een overzicht van alle categorieën.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business