Nieuws

Microsoft trekt update Windows 10 Mobiel weer in

Het loopt nog steeds niet van een leien dakje bij Microsoft. Ook de laatste nieuwe update van het mobiele besturingssysteem werd weer ingetrokken.

Het is niet de eerste keer dat Microsoft een update van zijn servers haalt nadat er problemen zijn gevonden. Dit keer gaat het om een versie van Windows Mobile voor smartphones, namelijk build 10586.29. Een moderator van Microsoft Answers bevestigde dit. De problemen werden gevonden bij Lumia 950 en 950XL-toestellen.

Het zou voornamelijk gaan om problemen bij de installatie, waarbij de vooruitgangsbalk op 0 procent blijft staan of waarbij gebruikers de melding krijgen dat hun toestel niet voldoende geheugen bezit.

Totdat de problemen worden opgelost heeft Microsoft daarom de update van zijn servers gehaald. Een nieuwe datum voor release werd nog niet bekendgemaakt. Microsoft laat wel weten dat wie de update reeds heeft gedownload en probeert te installeren, de melding over het geheugen gerust mag negeren. Zij die de update wel konden installeren, hoeven zich geen zorgen te maken.

Windows Mobile’ers die op hun oudere toestellen wachten op de Windows 10 update zouden deze overigens in de loop van deze maand nog mogen verwachten. Microsoft belooft echter niets.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business