Nieuws

Vine krijgt persoonlijke nieuwslijst

Vine bestaat uit zoveel filmpjes dat het niet eenvoudig is de video’s te vinden die jou interesseren. Met een nieuw kanaal hoopt het sociale medium dit probleem op te lossen.

Het is niet altijd even gemakkelijk om op Vine leuke filmpjes terug te vinden. Eenmaal je op enkele accounts bent gestoten met video’s die jou interesseren, ben je echter vertrokken. Deze initiële zoektocht naar goede content maakt dat het sociale medium moeite heeft bij het aantrekken van nieuwe gebruikers. Met behulp van een speciale account wil Vine dit probleem echter van de baan helpen.

Zoals de naam ‘For you’ al doet vermoeden, toont de nieuwe account alle filmpjes waarin je mogelijk geïnteresseerd bent. Zo zal het bijvoorbeeld niet lang duren alvorens het kanaal overstroomt van de kattenfilmpjes, nadat Vine te weten is gekomen dat je een echte kattenvriend bent. Ondanks het feit dat het er als een gewoon kanaal uitziet, zullen de filmpjes die getoond worden voor iedereen verschillend zijn. Hondenliefhebbers zouden zich immers blauw ergeren bij het zien van de vele kattenfilmpjes die hun weg naar Vine hebben gevonden.

De nieuwe functie wordt momenteel naar iOS uitgerold. Je kan het kanaal terugvinden in een nieuwe sectie bovenaan de app. Gebruikers van de Android-app zullen echter nog even geduld moeten hebben. Vine belooft de nieuwe functie zo snel mogelijk ook naar dit operating system uit te rollen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business