Nieuws

De tien beste gratis downloads van 2015

Het voorbije jaar hebben we je iedere dag van een gratis download voorzien. Met het einde van het jaar in zicht, wordt het tijd om terug te blikken naar de beste downloads van het jaar.

Het internet is vergeven van de tools die je gratis kan downloaden. Niet alle programma’s zijn echter even nuttig en ook de veiligheid van bepaalde apps is niet om over naar huis te schrijven. Vandaar dat ZDNet je iedere dag doorheen de jungle der downloads leidt en een applicatie voorstelt waarvan wij denken dat het voor jou tot nut kan zijn. Na een jaar van vlijtig downloaden, is het nu tijd voor het finale verdict. Welke apps konden op interesse rekenen en werden het meest gedownload?

Door de komst van Windows 10 werden er massaal nieuwe tools gemaakt. Sommige applicaties hielpen bij het correct instellen van het operating system, terwijl anderen je privacy voor hun rekening namen. Ook oudere versies van Windows kunnen echter al eens een opruimbeurt gebruiken. Met behulp van Clean Master is dit klusje gelukkig snel geklaard. Door eveneens Soluto op je pc te installeren, versnel je bovendien het opstartproces. Verder hoeven goede applicaties niet noodzakelijk duur te zijn. Zo bestaan er verschillende gratis alternatieven voor Photoshop en kan je gratis je oude laptop in een Chromebook veranderen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business