Nieuws

De tien populairste kerstcadeaus online

Volgens Coolblue breekt de Belg records tijdens de kerstperiode. Nooit eerder werd zo veel online verkocht. Deze tien cadeaus liggen waarschijnlijk zelfs onder jouw kerstboom.

Naarmate we het nieuwe jaar naderen, springen de lijstjes als paddenstoelen uit de grond. Ook Coolblue doet mee en deelt de top tien van best verkochte technologische artikelen in aanloop naar de kerstperiode. De verkoop dit jaar breekt ook meteen een record: nooit eerder werd zo veel online gekocht en verkocht. Het verschil met vorig jaar bedraagt maar liefst 76 procent. Coolblue moest meer dan 100 extra werkkrachten inzetten om alle bestellingen te kunnen afwerken.

Op de eerste plaats prijkt de Google Chromecast. In het zwart, welteverstaan. Ook de Sphero BB-8 doet het uitstekend met een tweede plaats. De Star Wars-hype bereikt dan ook net op tijd zijn hoogtepunt. De top 3 wordt vervolmaakt door de Urban Revolt Powerbank van 2200 mAh. Naar onze mening net te licht, zeker als je voor enkele euro’s meer het dubbele of zelfs vierdubbele te pakken kan krijgen. Voor een iPhone heb je natuurlijk niet meer nodig. Op de tiende plaats vinden we ietwat verrassend een PlayStation 4; we vermoeden dat dit vaak om een cadeau aan de koper zelf betreft.

De volledige top tien:

  1. Google Chromecast Zwart
  2. Sphero BB-8
  3. Urban Revolt Powerbank 2200 mAh Zwart/Groen
  4. Cadeaukaart 50 euro
  5. Fitbit Charge HR Black
  6. Pebble Smartwatch
  7. Apple Earphones
  8. TomTom Start 25 M
  9. Ticket to ride – Europe
  10. Sony PlayStation 4 + Extra controller

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business