Nieuws

Samsung pakt probleem met stylus van Galaxy Note 5 aan

Door het foutief wegsteken van de stylus van de Galaxy Note 5 bestond de kans dat je je telefoon verwoestte. Naar verluidt zou Samsung het probleem hebben opgelost.

De Samsung Galaxy Note 5 is een grote smartphone met een stylus, de zogenaamde S Pen. Die brengt een hoop extra features met zich mee. Ondanks dat het toestel over het algemeen goed werd ontvangen, bleek er een probleem te zijn met de S Pen. Of beter gezegd: het foutief wegsteken van de S Pen.

#Pengate

Nog nooit was het zo gemakkelijk om een peperdure smartphone per ongeluk te beschadigen. Door de Stylus van de Samsung Galaxy Note 5 achterstevoren weg te steken, breek je bijna gegarandeerd een schakelaar. Met die kapotte schakelaar is ook ineens het detectiemechanisme van de telefoon verwoest. Zo verlies je belangrijke S Pen-features zoals: Screen off Memo en Air Command.

Vorig jaar schoof Samsung alle verantwoordelijkheid van zich af door te verwijzen naar een waarschuwing in de handleiding. Vele gebruikers schandaliseerden echter het probleem met de S Pen, en het fenomeen werd op het internet gedoopt tot ‘#Pengate’. Als reactie paste Samsung de verpakking van de Galaxy Note 5 aan door een waarschuwingssticker op het scherm van het toestel te kleven.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business