Nieuws

Zuid-Korea leent gratis Samsung-smartphones uit aan toeristen

Het is eens iets anders dan bloemenkransen: Zuid-Korea wil zich als toeristische trekpleister promootten door toeristen gratis een Samsung Galaxy Note 5 uit te lenen.

Zuid-Korea gaat zijn technologische competenties in de verf zetten bij toeristen, door enkelen van hen kosteloos te voorzien van een Samsung Galaxy Note 5. Wekelijks zullen zo’n 250 gelukkigen die in de belangrijkste luchthaven van hoofdstad Seoul aankomen van die promotie gebruik kunnen maken. Zij zullen de smartphone tot vijf dagen bij zich mogen houden, en krijgen daarbij 1 GB aan gratis mobiele data.

De actie werd mogelijk gemaakt door een samenwerking van de Korea Tourism Organization met Samsung en telecombedrijf SK. Reizigers met interesse kunnen zich vanaf eind februari via de website van de toeristische dienst opgeven om een van de smartphones te ontvangen.

Europese toeristen krijgen met de Galaxy Note 5 een toestel in handen dat ze waarschijnlijk nog niet hebben aanschouwd, aangezien de smartphone hier niet te verkrijgen is. Daar wordt ondertussen wel aan gewerkt. Goede tip: wees voorzichtig met de stylus van de telefoon.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business