Nieuws

Salesflare rolt telefoonboek voor e-mailadressen uit

Salesflare pakt uit met een website waarmee je eenvoudig de e-mailadressen van mensen kan achterhalen, zolang je weet hoe ze heten en waar ze werken.

 
Op zoek naar een contact binnen een bedrijf, maar ken je het mailadres niet? Detect.email maakt het sinds vandaag mogelijk om op een snelle en eenvoudige manier een mailadres te vinden. De website werd gemaakt door Salesflare, het bedrijf achter de gelijknamige verkoopsassistentsoftware.
 
Detect.email vereist dat je de naam weet van de persoon van wie je het mailadres wil bemachtigen, alsook de naam van het bedrijf waar hij of zij werkt. Vervolgens gaat de tool aan de slag. Jeroen Corthout, én van de medeoprichters van het bedrijf, legt uit: “’Er zijn websites die emailadressen achterhalen op basis van emailprotocollen, andere op basis van publiek vindbare emails en andere weer op basis van informatie in sociale media. Wij besloten om de beschikbare methoden te combineren in één website.”

Test

De website gaat verder dan het vinden van de juiste e-mail. De site toont meteen links naar sociale media zoals linkedIn maar ook Facebook, Twitter of zelfs Pinterest. Dat klinkt een beetje griezelig en al zeker niet al te privacyvriendelijk, maar de tool doet niets illegaals. Alle informatie die je te zien krijgt, is ook publiek beschikbaar. Detect.email vereenvoudigt alleen het opzoekwerk. Salesflare claimt dat de nieuwe website 70 procent van de gezochte bedrijfsmailadressen kan vinden.
 
Wij testten de dienst en merkten dat collega Cédric in het bezit is van een Pinterest, iets waarvan hij zelf niet meer op de hoogte was. We gaven Detect.email de naam, zonder accenten, en typten Minoc als bedrijf, ook al heet de uitgeverij Minoc Data Services. De tool vond het domein, het juiste e-mailadres en een heleboel extra info, al is de bedrijfsnaam in kwestie nog een beetje verouderd.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business