oneplus-two

OnePlus snijdt in de prijs van de OnePlus Two. Wie recent een exemplaar kocht, krijgt het verschil terugbetaald.

oneplus-two

OnePlus heeft de prijs van de OnePlus Two met vijftig euro verlaagd. Je betaalt voortaan nog 345 euro voor de smartphone.

De OnePlus Two is daarmee nog maar 45 euro duurder dan de OnePlus One. Waar we in onze originele review nog de voorkeur gaven aan de One ten opzichte van de Two, doet de nieuwe prijs ons oordeel in het voordeel van de OnePlus Two verschuiven. De OnePlus X blijft echter onze redactiefavoriet.

Betaal je 345 euro voor de OnePlus Two, dan krijg je daarvoor een 5,5 inchsmartphone met Full HD-resolutie en 64 GB opslagruimte in de plaats. Dat kan niet meer worden uitgebreid, maar zou voor de meeste mensen wel moeten volstaan. De smartphone draait op een Snapdragon 810, bijgestaan door 4 GB RAM en beschikt over een batterij met een flinke 3.300 mAh. NFC is een jammere afwezige.

Denk er ook aan dat de OnePlus Two gebruik maakt van de nieuwe USB C-standaard. Dat betekent waarschijnlijk dat je je assortiment kabels en adapters zal moeten vernieuwen om compatibel te zijn met de nieuwe standaard. Let er daarbij op dat je geen slechte kabels koopt, of je zou het je wel eens kunnen beklagen.

Wie in de afgelopen vijftien dagen een nieuwe OnePlus Two kocht en zich nu de dupe voelt, hoeft niet te treuren. OnePlus betaalt aan deze mensen het verschil terug en doet er gedurende beperkte tijd nog een gratis StyleSwap-cover bovenop.