Nieuws

Pre-order de Oculus Rift met ‘Oculus Ready Pc’ vanaf 16 februari

Over enkele dagen kan je een bundel bestellen waarmee je ineens de Oculus Rift en compatibele pc van ASUS, Alienware of Dell in huis haalt. Prijzen starten vanaf 1499 dollar.

Over iets meer dan een maand komt de langverwachte Oculus Rift op de markt. Om de VR headset optimaal te kunnen gebruiken, wordt aangeraden de aanbevolen pc-specificaties te respecteren. Vanaf 16 februari kan je daarom bundels bestellen met de Oculus Rift én een ‘Oculus Ready’ pc van ASUS, Alienware of Dell.

De prijzen van de bundels starten vanaf 1499 dollar. Voor dat bedrag krijg je de ASUS G11CD-B11 met een Skylake Intel Core i5, 8 GB geheugen en een Nvidia GeForce GTX 970 grafische kaart. Het duurste pakket bevat de Alienware Area 51. Deze kolos met z’n Haswell i7 processor, maar liefst 16 GB geheugen en een GTX 980 kaart maakt je 3000 dollar lichter.

Het kopen van een Oculus Rift is sowieso een behoorlijke investering, aangezien je al 699 dollar neertelt voor de headset, maar met een bundel krijg je wel een korting op de bijgeleverde computer. Ook als je al een pre-order geplaatst hebt voor de Rift apart, kan je vanaf 16 februari via de site van Oculus een prijsvermindering krijgen als je je ook een Oculus Ready Pc aanschaft.

Pre-orderen doe je via Amazon, Best Buy of de Microsoft Store, afhankelijk van je woonplaats. De bundels zullen iets later dan de Oculus Rift zelf aankomen, hoewel de Rift zelf ook op zich kan laten wachten als je nog geen order hebt geplaatst. Het bedrijf heeft namelijk laten weten dat nieuwe bestellingen pas in juli de deur uitgaan.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business