Nieuws

Koop een kleine Tesla Model S voor 500 dollar

Niet alleen volwassenen zijn in de ban van Tesla, ook kinderen zien de wagens graag. Voor net geen 500 dollar kan je je kleine spruit daarom laten meegenieten van de bekende elektrische auto.

Radio Flyer verwierf bekendheid met zijn rode bolderwagens en driewielers. Voortaan zal de speelgoedfabrikant echter eveneens bekend staan om de kleine Model S die het bedrijf in mei zal uitrollen. Radio Flyer heeft namelijk in samenwerking met Tesla Motors een speelgoedvariant gemaakt van de bekende elektrische auto.

De speelgoedwagen wordt aangedreven met een lithiumionbatterij en is verkrijgbaar in het zwart, blauw of rood. Je kan de auto van je kleine spruit van een gepersonaliseerde nummerplaat voorzien en de speeltijd verlengen door de aanschaf van een extra batterij. Radio Flyer biedt eveneens een afdekhoes en een parkeerbord voor de auto aan.

De kleine Model S kost 499 dollar, is geschikt voor kinderen van drie tot acht jaar en kan maximum zo’n 35 kilogram dragen. Je kan de auto in twee snelheden laten rijden, namelijk vijf km/h of tien km/h. De auto heeft vooraan een kleine koffer en bevat een muzieksysteem. Je kan de Model S For Kids momenteel al bestellen. De uitrol van de wagen zal echter pas in mei gebeuren.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business