Nieuws

Microsoft test nieuwe premiumversie Outlook.com uit

Microsoft werkt aan een nieuw betalend aanbod voor Outlook.com. Een functie die vroeger uit de online e-mailservice werd verwijderd, maakt hierbij zijn terugkeer.
Beeld: dennizn / Shutterstock.com

Microsoft sleutelt aan een nieuwe versie van Outlook.com, die momenteel de naam Outlook.com Premium draagt. Het heeft de premium e-maildienst beschikbaar gemaakt voor testers en er is ook al een webpagina online die anticipeert op de lancering van de dienst. De premiumformule verschilt van de huidige advertentievrije Outlook.com service die Microsoft aanbiedt voor 19,99 euro.

[related_article id=”177144″]Microsoft wil nog niets kwijt over wanneer de service beschikbaar zou zijn en of die er überhaupt ook komt. Er is nog niet veel bekend over de features die Outlook.com Premium zal hebben, maar één ding hebben de testers al gerapporteerd (en wordt ook al vermeld op de webpagina): de mogelijkheid om aangepaste domeinaccounts aan te maken.

Het is een functie die vroeger in Outlook.com te gebruiken was, maar die Microsoft in 2014 schrapte. Hierover wilde het bedrijf aan ZDNet wel iets meer onthullen. Een woordvoerder bevestigt dat het bedrijf speelt met de comeback van de feature. “Outlook.com Premium is geen bestaand aanbod, het is een experiment waar we mee bezig zijn. We onderzoeken altijd nieuwe functies op basis van de vragen en behoeftes van onze gebruikers, en dat is alles wat we daar op dit moment over kwijt willen.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business