Nieuws

Lenovo stelt nieuwe laptops en 2-in-1 voor op MWC

Op de hoogmis van Barcelona kan ook Lenovo niet achterblijven. De nieuwe laptops zijn telkens beschikbaar in verschillende formaten.

MWC is ook vandaag nog volop aan de gang, wat betekent dat grote merken als Lenovo op tijd en stond iets te melden hebben. De grootste computerfabrikant ter wereld stelde zo zijn nieuwe laptops voor. De Yoga 710 en Yoga 510-varianten beloven voor ieder wat wils, terwijl de MIIX 310 2-in-1 zeker zijn gevolg zal kunnen bekoren. Alle toestellen draaien standaard op Windows 10.

De nieuwe Yoga-modellen zullen steeds beschikbaar zijn in een 11 inch en 14 inch varianten. De grote modellen krijgen een 6e generatie Intel i7-chip mee, terwijl de kleinere toestellen het moeten doen met een core-M-variant; de chip die wordt gebruikt voor kleine en dunne toestellen en gebruik maakt van een passieve koeling.

710

De Yoga 710 14 inch krijgt nog een SSD van 256 GB mee, waarmee het een topmodel is van deze fabrikant, en die garant staat voor de beste prestaties, gaming achterwege gelaten. Aangezien hij in 4 modi kan gezet worden (laptop, staand, tent en tablet), kan hij voor veel doeleinden worden ingezet. Voor het bedrag van 899 euro kan het toestel het jouwe worden. Voor 799 euro koop je de variant met 11 inch. Beschikbaar vanaf mei.

510

De Yoga 510 richt zich op gebruikers die hun laptop intens gebruiken, maar niet de zwaarste specificaties nodig hebben omdat ze bijvoorbeeld geen visueel beroep uitoefenen. Deze reeks is zwaarder dan de 710 reeks (die 1 kg weegt) met 1,75 kg. De batterij van dit beestje gaat tot 8,5 uur mee. Ook deze reeks kan terugvallen op de 4 modi om media weer te geven. Prijzen beginnen bij 479 euro (14 inch) en 699 euro (15 inch) en ze zijn beschikbaar vanaf april.

310

De lichtste toevoeging aan het gamma is de Ideapad MIIX 310, een 2-in-1. Ideaal voor gebruikers die liever niet kiezen tussen een laptop of een tablet. De prijs is erg vriendelijk aan 269 euro voor het basismodel. Wie wil, kan uitbreiden met onder andere een 4G-module. Met een batterij die 10 uur meegaat en een toetsenbord dat je er zonder extra investering bijkrijgt, lijkt Lenovo een betrouwbare keuze. Met 64 GB eMMC-geheugen en 4 GB DDR4 RAM-geheugen, heeft een instapper alles wat hij of zij nodig heeft. Beschikbaar vanaf juni.

Ontdek al het nieuws van MWC 2016.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business