Nieuws

OnePlus 3 lanceert eind juni

De medeoprichter van OnePlus onthult in een interview dat de OnePlus 3 op het einde van het tweede kwartaal gelanceerd wordt.

In een interview met de Spaanse tak van CNET laat medeoprichter Carl Pei weten dat OnePlus plant om de OnePlus 3 op het einde van het tweede kwartaal uit te brengen. Dat zou betekenen dat het toestel in juni 2016 verschijnt.

De rest van het interview weigerde Pei concrete details te geven over het nieuwe vlaggenschip, maar hier en daar gaf hij toch meer informatie vrij. Zo zei hij dat de OnePlus 3 een nieuw design zou meekrijgen. Het is dus mogelijk dat er gebroken wordt met de bekende vormgeving van de OnePlus 2, het meest verkochte toestel uit het gamma van OnePlus, waar ook de OnePlus 1 en de OnePlus X toe behoren.[related_article id=”173418″]

Pei hoopt bovendien dat de OnePlus 3 hetzelfde effect zal hebben op de gebruikers als de OnePlus 1. Die laatste viel meteen op door indrukwekkende specificaties voor een relatief lage prijs. Sinds dat eerste toestel heeft het Chinese bedrijf meteen een resem trouwe volgers gekregen, vooral in de hand gewerkt door het gevoel van exclusiviteit dat werd opgeroepen; OnePlus maakte tot nu toe geen gebruik van mainstream-media om reclame te maken en de toestellen waren enkel te koop mits uitnodiging. Pei meldt dat OnePlus nu wel overstag gaat voor meer conventionele marketingmethoden, en voegt toe dat de Amerikaanse markt steeds belangrijker wordt.

Het is niet bekend of de OnePlus 3 afstapt van het uitnodigingensysteem, hoewel die kans erin zit. Het meest recente toestel, de OnePlus X, maakte immers ongeveer drie maanden na lancering korte metten met het systeem. De kans is dus aanzienlijk dat OnePlus bij de verkoop van de OnePlus 3 weer een tijdelijke maatregel of zelfs geen beperking hanteert. Over de prijs van de OnePlus 3 liet Pei jammer genoeg nog niets los.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business