Nieuws

Pebble Time (Round) krijgt prijsverlaging

De slimme horloges van pionier Pebble krijgen een drastische prijsverlaging. Het grootste nadeel van de horloges wordt zo weggewerkt.

Een slim horloge is duur. De Samsungs, LG’s, Motorola’s en Apples van deze wereld vragen steevast de prijs van een erg gedistingeerd normaal horloge. Het schrikt vele mensen dan ook af om er eentje aan te schaffen. Er moest maar eens iets gebeuren met zo’n duur gerief. Pebble, die als eerste een echt smartwatch wist uit te brengen, komt tegemoet aan deze verzuchting.

Het Amerikaanse bedrijf verlaagt zijn prijzen met 50 euro op bijna alle modellen. Een Pebble Time koop je nu voor 150 euro, terwijl de nieuwste Pebble Time Round een 230 euro moet kosten. Grote verschillen met de prijzen bij de release, die op respectievelijk 250 en 300 euro kwamen. De Pebble Time Steel, de luxueuzere versie van de Pebble Time, blijft vreemd genoeg wel hangen op 250 euro.

De originele Pebble waar het allemaal mee begon, valt tegenwoordig op de kop te tikken voor een goeie 70 euro. Ook dit is een pak minder dan de 200 die je oorspronkelijk moest betalen. Wie een Pebble wil aanschaffen, kan dat doen via de website van Pebble, die gratis verzending aanbiedt, of via MediaMarkt, Bol en Coolblue.

Momenteel testen we de Pebble Time Round, een stijlvol en dun horloge dat twee dagen haalt op een acculading. Op zich niet zo indrukwekkend als de volledige week die de andere modellen halen, maar het toestelletje beschikt wel over een snellaadfunctie die de gebruiker op een kwartier oplaadtijd voorziet van genoeg energie om één dag door te komen. Een uitgebreide review volgt later deze week.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business