Nieuws

Gelekte beelden tonen duo-camera op Huawei P9

Huaweis nieuwe vlaggenschip P9 is nog niet aangekondigd, maar er zijn nu al beelden opgedoken van de opvallende camera achteraan samen met heel wat informatie over de smartphone.

Het is website VentureBeat die met de scoop kan gaan lopen: beelden van de Huawei P9, het volgende vlaggenschip van de succesvolle Chinese smartphonemaker.

Samen met de foto’s kon de bron van de nieuwssite ook nog de belangrijkste specificaties meegeven van een van de modellen van de P9, die in vier varianten zou worden aangeboden. Net zoals bij de goed onthaalde P8 zal er ook een budgetvriendelijke Lite-versie zijn, een grotere Max en een model met nog meer premium opties dan het vlaggenschip.

Het standaard model komt met een Full HD 5.2 inchscherm, de Kirin 950-chip en 3 GB RAM om Android Marshmallow 6.0.1 aan te sturen. Verder krijg je ook 32 GB opslagruimte en een flinke batterij van 3.900 mAh, USB type-C en een vingerafdrukscanner. De meest opvallende aanpassing is echter de duo-camera aan de achterkant van de smartphone, die beiden 12 megapixels leveren.

De premiumversie van de P9 zou 4 GB RAM bevatten en de iets krachtigere Kirin 955-processor, gekoppeld aan meer opslagruimte. Verwacht wordt dat Huawei de smartphone in het tweede kwartaal van 2016 in de rekken legt. Meer foto’s kan je op VentureBeat vinden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business