Nieuws

Ga zelf aan de slag met de nieuwe Lenovo X1-toestellen

[Test Panel] Lenovo heeft ons drie toestellen gegeven om door onze lezers een maand lang te laten testen: Thinkpad X1 Tablet, Thinkpad X1 Yoga en Thinkpad X1 Carbon. Word jij onze nieuwe tester?

Eerder dit jaar heeft Lenovo op CES 2016 zijn volledig vernieuwde Thinkpad X1-lijn getoond aan het grote publiek. Strakke nieuwe toestellen voor professioneel gebruik, in heel diverse configuraties. Nu hebben we van Lenovo drie modellen ter beschikking om door jullie te testen. Elk toestel koppelen we aan een specifiek profiel:

Lenovo Thinkpad X1 YOGA

Voor deze laptop zoeken we specifiek naar jonge ondernemers die de beste prestaties willen combineren met flexibiliteit. De X1 YOGA heeft een 14 inch (2.560 x 1.440 pixels) aanraakscherm en oplaadbare styluspen. Hij weegt slechts 1,27 kg en heeft NVMe SSD-opslag voor razendsnelle prestaties. De WRITEit-technologie laat toe om je handschrift in te voeren in honderden apps, inclusief automatisch correctie.

Meer info over de Lenovo Thinkpad X1 Yoga vind je hier.

Lenovo Thinkpad X1 Carbon

Een stevige laptop mag ook wat klasse uitstralen. Voor de test van de Thinkpad X1 Carbon zoeken we directors die deze laptop tot het uiterste willen testen. Het is de sterkste laptop ooit gemaakt dankzij sterk koolstofvezel dat ook in satellieten wordt gebruikt. Met de X1 Carbon ben je de hele dag verbonden, tot maximaal 11 uur. Net als de X1 Yoga heeft de X1 Carbon NVMe SSD-opslag. Het matte 2K-scherm (2.560 x 1.440 pixels) biedt de hoogte beeldkwaliteit aan.

Meer info over de Lenovo Thinkpad X1 Carbon vind je hier.

Lenovo Thinkpad X1 Tablet

Met deze nieuwe tablet levert Lenovo de volledige pc-ervaring in een tablet. Je kan de Thinkpad X1 Tablet Productivity testen voor ZDNet. Deze versie is uitgerust met extra poorten, docking opties, batterij boost en nog veel meer. Net als bij de X1 Yoga maakt de X1 Tablet gebruik van een innovatieve stylus met WRITEit-technologie. Elke X1 Tablet wordt met een Thinkpad X1-toetsenbord meegeleverd voor de hoogste productiviteit. Voor de test van de Thinkpad X1 Tablet zoeken we mobiele werkers die het maximale uit deze tablet kunnen halen.

Lees hier meer over de Lenovo Thinkpad X1 Tablet.

Heb jij interesse om een van deze toestellen een maand lang gratis te testen? Schrijf je dan nu in via lezerstest@zdnet.be. Veel succes!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business