Nieuws

Windows Camera-app krijgt pauzeknop voor tijdens filmen

Microsoft brengt in een update voor de Windows Camera-app de mogelijkheid om te pauzeren tijdens het filmen.

Microsoft voegt een pauzeerknop toe aan zijn Windows Camera-app. Windows-gebruikers zullen dus voortaan in staat zijn om even te pauzeren tijdens het filmen, en later de opname weer verder te zetten.

Het nieuws over de update werd bekend gemaakt door een Microsoft-werknemer op Reddit. Het gaat alleen nog maar over een update voor de camera-app van Windows 10. Daarna moet de feature verder worden uitgerold naar Windows 10 Mobile-toestellen. Wanneer dat zal zijn, is niet bekend. Volgens de werknemer van Microsoft was de pauzeerfunctie in de camera-app een veel gevraagde feature. Hij verklaart ook dat het team achter Windows Camera momenteel werkt aan een aantal andere veel gevraagde features, maar veel specifieker breidt hij daar niet over uit.

Een andere prioriteit voor het Windows Camera-team is het verder helpen van gebruikers met verouderde webcams. Oude webcams hebben soms niet meer de nodige drivers om nog compatibel te zijn met Windows 10. In het Windows Camera-blog op TechNet vind je een stappenplan dat je op weg helpt om je oude webcam weer aan de praat te krijgen in Windows 10.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business