Nieuws

Android 6.0 rolt uit naar alle versies Samsung Galaxy S6 (Edge)

Eigenaars van een Samsung Galaxy S6 of Galaxy S6 Edge mogen zich deze week aan een update naar Android 6.0 Marshmallow verwachten.

[related_article id=”177164″]Samsung begon ongeveer een maand geleden met het updaten van de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge naar Android 6.0 Marshmallow, maar de update heeft nu eindelijk ook België en Nederland bereikt.

Voor Nederlandse klanten die hun telefoon via Vodafone of T-Mobile hadden aangeschaft, was de update in de voorbije weken reeds beschikbaar. We krijgen nu ook de eerste meldingen binnen van Belgische en Nederlandse eigenaars van een unbranded toestel die de update hebben ontvangen.

De update wordt automatisch over the air uitgerold en schommelt rond 1,3 GB in grootte. Wil je controleren of hij op jou toestel reeds beschikbaar is, ga dan naar ‘Instellingen’, ‘Toestel-info’, ‘Software-update’ en druk op ‘Nu bijwerken’. Eventueel kan je het toestel ook met je pc verbinden en de update installeren via Samsung Smart Switch.

De update installeert niet alleen het nieuwe Android Marshmallow op je smartphone, maar introduceert ook een aantal verbeteringen voor de Samsung-software, zoals extra functionaliteit voor het Edge-scherm.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business