Nieuws

Update verbetert prestaties Nexus 5X

De Nexus 5X wordt geteisterd door verschillende bugs die niet bevorderlijk zijn voor zijn prestaties. Een software-update moet hier een einde aan maken.

De Nexus 5X van Google werd met gemengde gevoelens ontvangen. Voor zijn prijs heeft het toestel degelijke ingewanden gekregen, maar het saaie uiterlijk en de verschillende bugs vallen niet in de smaak bij Nexus-gebruikers.

Aan het uiterlijk van het toestel kan Google niet veel meer veranderen, maar met behulp van software-updates kunnen de bugs wel weggewerkt worden. Een Google-medewerker heeft daarom op Reddit bekend gemaakt dat er een update wordt uitgerold voor de Nexus 5X, die niet alleen een einde zal maken aan verschillende bugs, maar het toestel eveneens een prestatieboost zal geven.

[related_article id=”173505″]

“We hebben naar jullie feedback geluisterd en deze update bevat verschillende oplossingen voor bugs, die de stabiliteit, connectiviteit en prestaties van de Nexus 5X zullen verbeteren,” schrijft een medewerker van Google op Reddit.

Volgens de medewerker maakt de update onder andere een einde aan de trage prestaties van het toestel, een probleem waarbij het alarm verdwijnt en providerspecifieke bugs. Ook worden de bluetooth- en wifi-connectiviteit verbeterd. Of de update eveneens een einde zal maken aan het crashen van de camera is jammer genoeg niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business