Nieuws

Samsung Galaxy S7 (Edge) vanaf vandaag beschikbaar

De Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge zijn vanaf vandaag beschikbaar, maar deden het ook al erg goed in de voorverkoop.

Samsung legt zijn nieuwe vlaggenschipsmartphones, de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge, vandaag in de winkelrekken. De voorverkoop was naar verluidt al een succes, zo klinkt het in een persbericht.[related_article id=”177951″]

De nieuwe telefoons bouwen verder op de Galaxy S6, maar Samsung voegt daar onder meer waterdichtheid aan toe en ook het uitbreidbaar geheugen keert terug. Uiterlijk zijn de smartphones weinig veranderd, maar onder de motorkap werd nagenoeg alles verbeterd, zo concludeerden we in onze uitgebreide review.

Het aantal voorverkochte exemplaren ligt in België meer dan 2,5 keer hoger dan die van de Galaxy S6 vorig jaar. Concrete cijfers van de voorverkoop deelde het bedrijf niet. Vooral de Galaxy S7 Edge deed het goed, met 65 procent van de Belgische klanten die kozen om het model met afgerond scherm te pre-orderen.

Het succes van de voorverkoop werd waarschijnlijk gevoed door de actie die Samsung had opgezet om gratis Gear VR, ter waarde van 100 euro, bij elke pre-order mee te leveren.

De nieuwe Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge zijn vanaf vandaag, 11 maart, te koop in België en Nederland. De Galaxy S7 krijgt een adviesprijs van 699,99 euro, de Galaxy S7 Edge kost 100 euro meer.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business