Nieuws

Zo kan je de betaalbare Tesla Model 3 bestellen

Vanaf 31 maart zal je de Tesla Model 3 kunnen bestellen. Op volgende manieren zal je als één van de eersten de wagen in handen kunnen krijgen.

Op 31 maart zal de langverwachte Model 3 van Tesla worden onthuld. Deze wagen zal met een prijskaartje van zo’n 35.000 dollar niet alleen goedkoper worden dan de Model S en Model X, maar eveneens een stukje kleiner. Vooralsnog was het bedrijf niet rendabel, maar hier hoopt Tesla verandering in te brengen door een wagen aan te bieden voor een breder publiek.

Reserveren

Om een plekje vooraan in de wachtrij voor een Model 3 te bemachtigen, dien je op 31 maart naar één van de showrooms van Tesla af te zakken. Heb je op die dag geen tijd om naar een Tesla-garage te rijden, dan kan je eveneens online een reservering maken. Hiervoor zal je wel vroeg uit de veren moeten zijn. De reserveringen gaan namelijk van start omstreeks 20:30 pacific time, wat overeenkomt met half vijf ’s ochtends in West-Europa.

Om alles zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, zal er een aparte wachtrij worden aangemaakt voor iedere regio. Bovendien zullen mensen die al klant zijn bij Tesla voorrang krijgen. Door nu nog snel een Tesla Model S of Model X aan te schaffen, maak je dan ook het meeste kans om bij de eersten een Tesla Model 3 te krijgen.

Voorschot

Wanneer je een Model 3 bestelt, zal je een voorschot van 1.000 euro moeten betalen. Dit bedrag zal volledig worden terugbetaald wanneer je je reservering annuleert. Bovendien zal je dit geld eveneens kunnen gebruiken om een Tesla Model S of Model X aan te schaffen, in plaats van een Model 3.

De productie van de Model 3 staat gepland om eind 2017 van start te gaan. Hierna zullen de leveringen van de wagen beginnen aan de westkust van Noord-Amerika. Na de oostkust van het continent zullen Europa en Azië aan bod komen. Hierdoor krijgt Tesla de kans om aan de voorwaarden in de verschillende regio’s te voldoen en kan het Amerikaanse bedrijf een goede klantenervaring garanderen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business