Nieuws

Nieuwe versie iOS 9.3 speelt wel samen met oudere toestellen

Gisteren berichtten we dat de nieuwe iOS-update oudere iPads kan herleiden tot bakstenen. De nieuwe versie lost dit euvel op.

Updaten kan soms slecht aflopen. Dat berichtten we gisteren nadat vele gebruikers, ook collega Dries had er last van, gewag maakten van dure bakstenen wanneer ze hun (iets) ouder iOS-toestel wilden upgraden naar de nieuwste versie 9.3. Wie het wachtwoord van zijn Apple ID vergeten was, zat vast in een eindeloze opstartloop.

Tussen de toestellen die vatbaar waren, zaten de iPad 2, de iPad Air 1, de iPad Mini 2 en de iPhone 5S. Met de nieuwe versie van de update zouden deze problemen nu van de baan moeten zijn. Wiens toestel vastzit in de loop, kan dat eenvoudigweg verbinden met zijn computer en de nieuwe versie van de update installeren via iTunes. Let hierbij wel op het serienummer van de update. De nieuwe versie bevat nummer 13E236.

Apple reageert zo snel en gevat op een lastig probleem. Het bedrijf nam de update uit roulatie en bracht een verbeterde versie uit, kort nadat het probleem opdook. Het gaf daarbij zelfs toe aan iMore dat het een fout had gemaakt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business