Nieuws

Herinneringen Google Agenda nu ook online beschikbaar

De herinneringen-functie van Google Agenda die je al langer op Android en iOS kon gebruiken, wordt nu ook online beschikbaar.

Met het drukke leven dat vele mensen leiden, is het niet altijd eenvoudig om alle afspraken die je hebt gemaakt te onthouden. Vroeger maakten velen daarom gebruik van post-its en takenlijstjes, maar tegenwoordig bestaan er allerhande apps die deze functies aanbieden.

[related_article id=”179037″]

Eind vorig jaar voegde Google de nieuwe feature ‘Herinneringen’ toe aan zijn agenda-apps voor Android en iOS. Met deze functie werd het mogelijk om een herinnering in je agenda in te stellen voor bijvoorbeeld een reservering bij een restaurant. Deze herinnering wordt elke dag weergegeven totdat je aanduidt dat deze taak is voltooid. Hierdoor voorkomt de functie dat je een afspraak vergeet.

Vooralsnog kon je van deze handige feature enkel gebruik maken via de Google Agenda-apps. De softwaregigant brengt hier echter verandering in en maakt Herinneringen ook online beschikbaar. Bovendien zullen de herinneringen die je aanmaakt over de verschillende tools en apps van Google worden gesynchroniseerd.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business