Nieuws

Kalender Outlook-app krijgt slimme upgrade

Afspraken die in Facebook, Evernote of Wunderlist staan zullen nu automatisch binnengehaald worden op de kalender van Outlook in iOS en Android.

Outlook voor iOS en Android krijgt de mogelijkheid om afspraakinformatie uit Facebook, Evernote en Wunderlist te synchroniseren met zijn eigen kalender. Microsoft wil in de toekomst nog meer apps aan dat rijtje toevoegen, waaronder Skype for Business en OneNote.

De nieuwe functionaliteit maakt zijn overstap van Sunrise, de kalender-app met Belgische roots die Microsoft in 2015 opkocht. “Sinds het Sunrise team dat van Outlook vervoegde, hebben we er hard aan gewerkt om alle geweldige en extra features van hun app naar onze kalender over te brengen, om je één krachtige app aan te reiken om je persoonlijke en professionele leven te organiseren,” zegt Microsoft bij de aankondiging van het nieuws.

Gebruikers kunnen zelf opteren of ze een app als Facebook of Evernote informatie willen laten uitwisselen met Outlook. Klikken ze de optie aan, dan zullen afspraken of deadlines bewaard in die apps rechtstreeks te bekijken zijn op Outlook. Gebruikers springen dankzij links ook makkelijker naar de specifieke locatie van de info vanuit Outlook.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business