Nieuws

Periscope krijgt nieuwe schetsfunctie

Binnenkort kunnen tekenfanaten zich volledig uitleven op Periscope. Het wordt immers mogelijk om schetsen te maken bovenop de videobeelden.

Het is niet altijd eenvoudig om je boodschap correct over te brengen in eender welke presentatie, laat staan via Periscope. Je kan je publiek immers niet zien. Daarom test Twitter momenteel de nieuwe Sketching-functie uit. Dankzij deze feature kan een presentator de aandacht van zijn publiek vestigen op een bepaald beeld door dit te omcirkelen. Ook is het mogelijk om tekeningen te maken, of teksten te schrijven.

Aangezien het om een live videostream gaat, verdwijnen de getekende boodschappen na enkele seconden. Op deze manier wordt het beeld niet bedolven onder allerhande tekeningen. Ook kunnen kijkers geen aantekeningen op het scherm maken. Naar alle waarschijnlijkheid is dit om te voorkomen dat een presentator allerhande schunnige opmerkingen en beelden te verwerken krijgt.

Momenteel kunnen enkel gebruikers van de bètaversie van Periscope hun schetstalenten bovenhalen. Twitter heeft echter wel laten weten dat de functie over enkele weken voor iedereen beschikbaar zal zijn.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business