Nieuws

Update je gegevens in de ICT-Directory en kom gratis in het ICT-Jaarboek 2017-2018!

Laat je bedrijfsgegevens gratis opnemen in het ICT-Jaarboek. Het enige dat je moet doen is het updaten van je bedrijfsgegevens. Nog niet geregistreerd? Doe dat dan zo snel mogelijk!

 
Belangrijk! Updaten en registreren moet gebeuren vóór 5 mei 2017!
 
Het ICT-Jaarboek is dé referentie op het vlak van zakelijke ICT. De rode draad doorheen het boek is het marktleidende onderzoek bij meer dan 1.500 zakelijke ICT-gebruikers in Belgische organisaties. Je kunt meeliften op dit unieke Jaarboek door je bedrijf te registreren in de ICT-Directory. Ben je al geregistreerd? Update dan je gegevens. Let op: alleen bedrijven die dit jaar zijn geüpdatet verschijnen in het jaarboek 2017-2018!

Waarom registreren/updaten?

Door te registreren verzeker je je ervan dat je gegevens in het ICT-Jaarboek opgenomen worden. Je gegevens verschijnen dan in de overzichtslijsten per categorie waarin je bedrijf actief is (software, hardware, security, network & telecom, services). Zo profileer je jouw bedrijf dus als belangrijke speler op dat gebied!

Figuur 1: een voorbeeld van een overzichtslijst uit het ICT-Jaarboek 2015-2016.
Bovendien worden je gegevens opgenomen in het online ICT-Directory. Je bent dan vindbaar op bedrijfsnaam, categorie, activiteit en postcode.
Figuur 2: de zoekfunctie in de online ICT-Directory
Met je registratie in de ICT-Directory verschijnt er bovendien een link naar je bedrijfsgegevens in de Directory onder elk artikel op SmartBiz.be en ZDNet.be waarin je bedrijf wordt genoemd.
Figuur 3: een voorbeeld van hoe je gegevens onder elk artikel op SmartBiz.be en ZDNet.be worden weergegeven.
Naast deze gratis opties zijn er nog vele andere mogelijkheden om je bedrijf naar voren te laten komen in het ICT-Jaarboek/de ICT-Directory. Wil je een bedrijfslogo in de lijsten? Een bedrijfsprofiel plaatsen of adverteren in het ICT-Jaarboek? Neem dan contact met ons op via sales@minoc.com.

Hoe updaten?

Er zijn twee mogelijkheden:
 

  1. Je bedrijf is al geregistreerd in de ICT-Directory

Als je bedrijf al geregistreerd is, hoef je enkel nog de gegevens te updaten. Dit doe je door hier in te loggen (username = e-mailadres) en te klikken op “Mijn bedrijf”. Je vindt daar alle bedrijven die je geregistreerd hebt. Update de gegevens, vink het vakje “Ik bevestig dat mijn bedrijfsgegevens up-to-date zijn, en opgenomen mogen worden in het jaarlijkse ICT-Jaarboek en in de online zoekmotor” aan en sla de wijzigingen op. Let op: alleen bedrijven die dit jaar zijn geüpdatet verschijnen in het jaarboek 2017-2018!
 
Ben je je login-gegevens vergeten en werkt de “Forgot password”-knop niet? Stuur dan een mail naar marketing@minoc.com.
 

  1. Je bedrijf is nog niet geregistreerd in de ICT-Directory

Ga dan naar //www.smartbiz.be/login/ en klik op “Register”. Vul een gebruikersnaam en je e-mailadres in en klik nogmaals op “Register”. Je krijgt vervolgens een e-mail toegestuurd (check ook je spamfolder) met daarin een link waar je je wachtwoord kunt instellen. Vul je wachtwoord in en klik op “Reset password”. Hierna kun je inloggen met de juiste gebruikersnaam en wachtwoord.
Vul de juiste contactgegevens in onder “Mijn persoon”. Om een bedrijf toe te voegen klik je op “Mijn bedrijf” en op de knop “Voeg een nieuw bedrijf toe”. Vul vervolgens alle relevante informatie in en vink het vakje “Ik bevestig dat mijn bedrijfsgegevens up-to-date zijn, en opgenomen mogen worden in het jaarlijkse ICT-Jaarboek en in de online zoekmotor” aan en sla de wijzigingen op. Let op: alleen bedrijven die dit jaar zijn geüpdatet verschijnen in het jaarboek 2017-2018!
 
Uw gegevens zijn nu up-to-date en worden opgenomen in de ICT-Directory en in het ICT-Jaarboek 2017-2018.
 
Registreren en updaten is eenvoudig, doe het dus snel via //www.smartbiz.be/login/.

Registreer nu!

Heb je hulp nodig bij het updaten van de gegevens? Stuur dan een mail naar marketing@minoc.com.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business