Nieuws

OnePlus laat gebruikers nieuwe OnePlus 3 al testen voor lancering

Nog voor de officiële lancering van de OnePlus 3 heeft het bedrijf al een testcampagne op poten gezet. 30 gebruikers kunnen binnenkort met de telefoon aan de slag.

OnePlus weet zich telkens opnieuw te onderscheiden van andere fabrikanten. Deze keer wil het bedrijf alvast wat extra buzz creëren door voor de lancering van de nieuwe OnePlus 3 alvast een testcampagne op poten te zetten. Iedereen die met het toestel aan de slag wil, kan zich inschrijven op de website. 30 gelukkigen worden eruit gepikt, en mogen alvast hun recensie doorgeven aan OnePlus.

Gelekte specificaties

De OnePlus 3 moet de nieuwe flagshiptelefoon worden van het Chinese bedrijf. Hoewel er natuurlijk nog geen officiële specificatielijst geweten is, lekte @evleaks alvast bovenstaande foto en onderstaande screenshot met specificaties van het product op Twitter.

https://twitter.com/evleaks/status/735099336284114945

Android N?

Verwacht wordt dat het toestel een 5.5 inch amoledscherm krijgt met een Full HD-resolutie. Daarnaast bevat hij uiteraard de high-end Qualcomm Snapdragon 820 met Adreno 530 GPU. Vorig jaar kreeg de OnePlus 2 kritiek door het ontbreken van een NFC-chip. OnePlus zou naar die kritiek geluisterd hebben, en levert mogelijk wel NFC in zijn nieuwe vlaggenschip.

Opmerkelijk is dat blijkt uit het screenshot van Evan Blass dat het toestel al draait op een preview van Android N. Nu is natuurlijk de vraag of de telefoon bij zijn release meteen op de nieuwste versie van Android zal draaien. Een andere mogelijkheid is dat het toestel nog op Marshmallow werkt, maar de update later ontvangt.

6 GB RAM

Uit een voorlopige specificatielijst die Gsmarena alvast samenstelde, blijkt ook dat het toestel mogelijk 6 GB aan RAM-geheugen zal bevatten voor een 64 GB-model, en 4 GB aan RAM voor het 32 GB-model. Aan de achterkant zouden we een 16 megapixelcamera terugvinden met een diafragma van f/1.8.

Wanneer de OnePlus 3 gelanceerd zal worden is nog niet duidelijk. Verwacht wordt dat hij volgende maand zal worden voorgesteld.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business