OnePlus 3 zonder uitnodiging beschikbaar vanaf 14 juni

OnePlus bereidt zich voor op de lancering van zijn nieuwe vlaggenschip op 14 juni. De OnePlus 3 zal onmiddellijk zonder uitnodiging beschikbaar zijn.

Er deden al heel wat geruchten de ronde over de OnePlus 3, maar nu laat het bedrijf ook zelf van zich horen over zijn nieuwe vlaggenschip. De smartphone zal op 14 juni worden gelanceerd en is onmiddellijk voor iedereen beschikbaar. Het systeem met uitnodigingen wordt afgeschaft.

[related_article id=”181431″]Toen OnePlus in 2014 de OnePlus One op de markt bracht, besloot de Chinese start-up om die te verkopen op basis van uitnodigingen. Sporadisch werden uitnodigingen uitgedeeld en wie een toestel kocht, kon zelf vrienden uitnodigen om hetzelfde te doen. Op die manier kon het bedrijf de productie onder controle houden en creëerde het een schaarste die de smartphone nog gewilder maakte.

Ook de OnePlus 2 en OnePlus X werden aanvankelijk alleen via uitnodigingen verkocht. Na verloop van tijd, wanneer vraag en aanbod genormaliseerd waren, liet OnePlus het uitnodigingensysteem telkens varen en werden de telefoons voor iedereen vrij beschikbaar gemaakt. Ondertussen acht het bedrijf zich echter groot genoeg om de OnePlus 3 vanaf lanceringsdag voor iedereen beschikbaar te maken.

Dat betekent dat iedereen die dat wil de smartphone kan aanschaffen vanaf 14 juni, wanneer de OnePlus 3 officieel wordt onthuld. Volgens de laatste geruchten zal die over een Full HD 5,5 inch amoledscherm beschikken en draaien op een Snapdragon 820. De telefoon zou zowel in een versie met 4 GB RAM en 32 GB opslag als een variant met 6 GB RAM en 64 GB opslag komen.

De lancering van de OnePlus 3 staat gepland voor 14 juni om 18:30 uur Belgische tijd. Je kan de aankondiging zelf volgen in virtual reality via de speciale The Loop-app. Tijden de eerste twee uren na de introductie zal je de telefoon overigens alleen nog maar via deze app kunnen aankopen, in virtual reality.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business