Nieuws

Tesla deelt gouden tickets uit voor bezoekje aan Gigafactory

Wie de eerste dag een Model 3 bestelde, maakt kans op een gouden ticket. Met dit ticket kan je de officiële opening van Tesla zijn Gigafactory bijwonen.

Net als in de klassieker ‘Sjakie en de chocoladefabriek’ kan je een gouden ticket winnen om naar een mysterieuze fabriek te gaan. In tegenstelling tot de film gaat het niet om een betoverende snoepjesfabriek, maar de Gigafactory van Tesla. Deze fabriek zal op 29 juli officieel worden geopend en Elon Musk geeft twaalf gelukkigen en hun partners de kans om aanwezig te zijn.

[related_article id=”179008″]

De twaalf winnaars worden willekeurig gekozen uit de mensen die een Tesla Model 3 hebben besteld tijdens de eerste dag. Tesla zal de vlucht betalen en vervoer (een Tesla?) en accommodaties voorzien. Indien je één van de 150.000 mensen bent die op de eerste dag een Model 3 bestelden, is de kans ongeveer 1 op 12.000 dat je een gouden ticket ontvangt.

Electrek heeft alvast bericht gekregen van één van de winnaars. De man kreeg een e-mail van goldenticket@tesla.com, waarin hij werd gefeliciteerd met het winnen van een gouden ticket. De echtheid van de wedstrijd werd hierna bevestigd door een woordvoerder van Tesla.

In de Gigafactory worden autobatterijen geproduceerd voor onder andere de Model 3. Het is de grootste batterijfabriek die ooit werd gebouwd en een van de grootste industriële gebouwen ter wereld. De feestelijke opening van het gebouw belooft dan ook spectaculair te worden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business