Nieuws

Deze week: Pokémon Go en Huawei speelt vals met P9

Deze week wordt Pokémon plots terug een rage. Huawei speelt verder een beetje vals met zijn smartphonecamera en we leren je hoe je überhaupt een goede camera kiest.

Het langverwachte debuut van Pokémon op Android wordt vrijgelaten. Officieel nog niet bij ons, al is er wel een manier om er toch al van te kunnen genieten.

Voor een marketingcampagne op sociale media deelde Huawei een foto op Google+. Helaas voor het marketingteam toont dat medium wat je gebruikt om de foto te maken.

Een nieuw lek suggereert dat de nieuwe iPhones die dit jaar gelanceerd worden met een grotere opslagcapaciteit zullen komen. Zeg maar vaarwel aan 16 GB flashgeheugen.

Een smartphone zonder camera is tegenwoordig ondenkbaar, maar wat onderscheidt een toestel waarmee je foto’s kan trekken van een toestel waarmee je fantastische foto’s kan trekken?

Heb je je ooit al eens afgevraagd hoe een processor eruit ziet als je hem zou kunnen uitrekken tot 10 meter? Deze man bouwde een 16-bit-pc van tien meter breed en twee meter hoog.

Eind deze maand verloopt het gratis Windows 10-aanbod. Om twijfelaars over de streep te trekken, bereidt Microsoft een laatste en onmisbare pop-up voor die de upgrade zal aanprijzen.

Sony brengt met zijn nieuwste toestellen voor ieder wat wils. Wij gingen aan de slag met het middelste kind en kwamen tot een verrassende conclusie.

In de nieuwste versie van Chrome, versie 51, heeft Google ervoor gezorgd dat de Cast-functionaliteit voortaan standaard in de browser aanwezig is.

De nieuwe Universal Flash Storage (UFS) geheugenkaartjes van Samsung zijn tot vijf keer sneller dan microSD.

NASA’s ruimtetuig Juno bereikte vandaag een baan om gasreus Jupiter. De historische sonde zal ons heel wat gegevens maar ook interessante foto’s en filmpjes doorsturen. Zelfs Google is onder de indruk.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business