Nieuws

Here Maps wordt Here WeGo

Vorig jaar kochten Audi, Mercedes en BMW Here Maps over. De navigatieapp krijgt daarom een nieuwe naam en enkele nieuwe functies.

Here Maps staat wereldwijd bekend als een van de beste navigatieapps die je offline kan gebruiken. Iedereen hield dan ook zijn hart vast toen de geliefde software van Nokia werd opgekocht door Audi, Mercedes en BMW. Na een jaar stilte voeren de autofabrikanten nu voor het eerst veranderingen door aan de app en zijn naam.

[related_article id=”183725″]

De Duitse autofabrikanten hebben de navigatieapp herdoopt tot ‘Here WeGo’. Ook zijn er verschillende aanpassingen doorgevoerd aan zijn functies. Zo zal er voortaan aan je worden gevraagd naar welke bestemming je wilt gaan wanneer je de app opent. Op deze manier kan het navigeren sneller gestart worden.

Verder werd de pagina met verschillende routes aangepast. Behalve de gekende auto-, publieke transport- , fiets- en wandelroutes zullen ook mogelijkheden van de carsharingapp Car2Go worden getoond. De dichtstbijzijnde beschikbare wagens en de verwachte kosten zullen worden weergegeven. Ook zal er meer taxi-informatie in de app worden getoond.

Als laatste werd er eveneens aan fervente fietsers gedacht. Bij het kiezen van een fietsroute zal je namelijk de hoogteprofielen van het traject kunnen nakijken. Hierdoor kan je beter inschatten hoeveel energie het zal kosten om de route af te leggen.

https://youtu.be/w8Ubjerd788?t=2

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business