Nieuws

Eerste smartphone met Android Nougat komt uit op 6 september

Het is verrassend genoeg geen Nexus-toestel, maar de LG V20 die de primeur wegkaapt als eerste smartphone met Android Nougat op de markt.
LG V10

LG wist eerder al uit te pakken met het feit dat het als eerste Android Nougat zou aanbieden, maar een datum was nog niet bekend. Tot nu: het bedrijf heeft bevestigd dat de LG V20 lanceert op 6 september. Het is niet het enige opmerkelijke aan de smartphone. Net als voorloper V10 krijgt het toestel een dubbel scherm en een dubbele selfiecamera mee.

Beide schermen van de V20 zijn aan de voorkant van de smartphone te vinden. Je hebt een standaard touchscreen met daarboven nog een rechthoekig klein scherm dat altijd aanstaat en onder andere notificaties toont. Iets gelijkaardigs heeft het bedrijf tevens gedaan met zijn vlaggenschiptoestel LG G5, maar daar heeft het dat “always-on” scherm verwerkt in het normale display.

De telefoon beschikt verder over een 5,7 inch-scherm met een 1.440 x 2.560 pixels. Binnenin draait Qualcomm’s nieuwste krachtpatser, de Snapdragon 820, geassisteerd door 4 GB RAM. De primaire camera kan 21 Megapixels schieten. Veel meer informatie over de details van het toestel heeft het Koreaanse bedrijf nog niet vrijgegeven. Ook de prijs heeft het nog niet onthult, maar die zal waarschijnlijk in lijn liggen met de LG V10. Dat toestel startte op 600 dollar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business