Nieuws

Google verstopt Olympische spelletjes in Google Now

Google tilt zijn Doodle tijdens de Olympische spelen naar een nieuw niveau. Wie een Android-smartphone heeft, kan gratis zijn talent testen in zeven digital disciplines.

Google werpt zich op als een uitstekende bron voor alles wat je wil weten in verband met de Olympische spelen. Waar de zoekgigant tijdens het EK de belangrijkste informatie al duidelijk toegankelijk maakte, krijg je nu met een druk op de knip alle relevante informatie over de spelen in Rio te zien.

Al die info vind je terug door via je browser op het Google-logo te klikken, of hetzelfde te doen op je smartphone. Wie Google Now gebruikt kan echter genieten van enkele leuke extra’s. Google verstopte zeven minigames achter zijn logo. Klik je er op, dan ga je naar een overzicht van de spellen en je score.

Alle games zijn losjes gebaseerd op een Olympische discipline enerzijds, en fruit anderzijds. Zo race je loop je met een aardbij voor het record (en je leven), of fiets je met een kokosnoot over het strand. De spelletjes zijn natuurlijk helemaal gratis. Iedere eigenaar van een Nexustelefoon vindt ze direct door op het thuisscherm naar links te swipen. Andere Androidgebruikers moeten Google Now installeren.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business