Nieuws

Android Nougat wordt maandag uitgerold

Volgens een Canadese telecomoperator ontvangen de Nexus 5x en Nexus 6P maandag de Android Nougat-update.

Google beloofde van start te gaan met de uitrol van Android Nougat tijdens het derde kwartaal van dit jaar. Eerder kwamen er geruchten naar boven dat het besturingssysteem deze maand nog gelanceerd zou worden. De Canadese telecomoperator Telus bevestigt deze geruchten nu.

In een blogpost stippelt Telus de tijdlijn van Android Nougat tot in de puntjes uit. Hierin is te lezen dat de Huawei Nexus 6P en LG Nexus 5X op maandag 22 augustus de Android N-update zullen krijgen. Telus waarschuwt dat deze data kunnen veranderen, maar de datum komt overeen met een hoop andere geruchten.

[related_article id=”183939″]

Wanneer andere toestellen de update naar Android 7.0 krijgen, valt zoals gewoonlijk af te wachten. LG is meestal erg snel met het uitrollen van updates. Zo werd Android Marshmallow minder twee maanden na de officiële lancering al uitgerold op LG-smartphones. Hopelijk kunnen LG-klanten wederom zo snel van het nieuwe besturingssysteem genieten.

Eigenaars van een Motorola-toestel zouden zelfs nog sneller getrakteerd kunnen worden met een nieuw OS. De toestellen ontvingen vorig jaar immers erg snel de update, al kan dit zijn veranderd door de overname van Lenovo. Samsung staat daarentegen bekend om zijn traagheid. Wie in het bezit is van een toestel van het bedrijf zal hoogstwaarschijnlijk moeten wachten tot volgend jaar om zijn tanden in Android Nougat te kunnen zetten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business