Nieuws

Deze week: Je smartphone veilig opladen en de oorlog tegen de 3,5 mm-aansluiting

Is het wel een goed idee om je smartphone de hele nacht aan het stopcontact te hangen? Onze redactrice zoekt het uit. Verder werd een Windows-oplichter deze week zelf opgelicht, en vragen we ons af waarom de 3,5 mm-geluidsaansluiting moet verdwijnen.

Iedereen doet het: een smartphone ‘s avonds aan een lader hangen om ‘s morgens met een volle batterij te kunnen starten. Is dat gezond voor je batterij?

Een slachtoffer van oplichters besloot om de rollen om te keren en slaagde erin om een cybercrimineel ransomware te laten installeren.

Apple krijgt bijval van Intel in de strijd tegen de klassieke 3,5 mm-aansluiting. Een reeks argumenten moet ons warm maken voor een overstap, maar ze zijn helemaal naast de kwestie.

Google Drive wordt over heel de wereld veelvuldig gebruikt. Dankzij deze negen tips maak je optimaal gebruik van de app.

Een Amerikaans bedrijf komt met nieuwe lithium-ionbatterijen die een pak meer capaciteit bevatten dan huidige batterijen.

Niantic heeft zijn vizier helemaal gericht op valsspelende Pokémon trainers. Overtreders worden onherroepelijk verbannen.

Kan je niet langer aanmelden op je pc omdat je je wachtwoord bent vergeten? Er bestaan verschillende manieren om het te resetten.

Geen interesse in hybride functies zoals een aanraakscherm, maar mag je draagbare computer wel stijlvol en licht zijn? Dan levert Lenovo jouw droomlaptop af. Het toestel is zonder meer briljant, maar dat zal je portemonnee geweten hebben.

SpaceX begint met het testen van de krachtige nieuwe Raptor-raketmotor die bemande missies naar Mars moet ondersteunen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business