Nieuws

Belgian Tech Show laat bezoekers hands-on gaan met nieuwste technologie

Op 27 oktober vindt de eerste editie van de Belgian Tech Show plaats. Dit unieke evenement geeft je de kans om de laatste technologische innovaties zelf te ontdekken.

De verzamelde redacties van PC Magazine, Smart Business en ZDNet lanceren de Belgian Tech Show. Dit unieke evenement brengt IT-verantwoordelijken en ondernemers op één plaats in contact met de laatste technologische innovaties en gelijkgezinden met een passie voor alles digitaal.

We nodigen je uit om te praten met experts en hands-on te gaan met de nieuwste producten en technologieën. De innovaties die op de showcase worden getoond, werden speciaal door onze redacties geselecteerd en hebben het potentieel om de werking van jouw bedrijf voorgoed te veranderen. Op deze pagina vind je een overzicht van de standhouders die reeds hebben toegezegd. Deze lijst wordt nog uitgebreid naarmate de Tech Show dichter in de buurt komt.

Daarnaast zijn we ook zelf aanwezig met een stand waar je de kans krijgt om de laatste generatie smartphones zelf uit te proberen, en plannen we enkele interessante keynotes doorheen de dag. Meer informatie over deze sprekers en andere activiteiten volgt van zodra deze beschikbaar is. Houd www.techshow.be dus zeker in de gaten of volg de hashtag #TechShowBE op Twitter en Facebook.

De Belgian Tech Show gaat door op 27 oktober in ALM Antwerpen, doorlopend tussen 10 uur en 17 uur. Wil jij er ook bij zijn en op één dag ontdekken hoe de laatste nieuwe technologieën de competitiviteit van je bedrijf kunnen verbeteren, dan kan je nu gratis registreren.

Belgian Tech Showbusinessevenementitprofessionalmobieltechnologietechshowbe

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals