Nieuws

Deze week: Microsoft-update maakt webcams stuk en oplaadproblemen met je telefoon

Niet iedereen viert feest met de verjaardagsupdate van Microsoft, die miljoenen webcams plotsklaps onbruikbaar maakt. Verder kijken we deze week naar oplaadproblemen met je smartphone, betere wifi en een tool om je mailboxen te beheren.

Na de verjaardagsupdate van begin deze maand werken miljoenen webcams niet langer. Microsoft blijkt belangrijke compressieformaten niet langer te ondersteunen.

Een grote autonomie is één van de belangrijkste eisen die we aan onze smartphones stellen. Wat als je batterij niet langer wil opladen? We overlopen de oorzaken en hun oplossingen.

Eén router volstaat meestal niet om overal in huis een goed wifi-bereik te hebben. Netgear brengt daarom met Orbi een “wifi-systeem” met twee routers op de markt.

Op zoek naar een goede desktopclient om je Gmail of Google Inbox te beheren? Wmail haalt de webversie offline en geeft er nog wat extra functionaliteit bovenop.

De Nederlandse politie is er samen met Kaspersky in geslaagd de Wildfire-ransomware te stoppen. Duizenden mensen kunnen hun computer nu gratis ontgrendelen.

De Nederlandse politie is er samen met Kaspersky in geslaagd de Wildfire-ransomware te stoppen. Duizenden mensen kunnen hun computer nu gratis ontgrendelen.

Tussen eind dit jaar en 2018 stopt Google gefaseerd met de ondersteuning voor Chrome-apps. Enkel op Chrome OS zullen apps voorlopig blijven bestaan.

VidMasta maakt het erg eenvoudig om films en tv-programma’s die op het internet worden gedeeld te vinden en bekijken.

Het is geen geheim dat Windows 10 heel wat gegevens over zijn gebruikers vergaard. Wie zich daar niet goed bij voelt, kan de controle over zijn privacy terugwinnen met een eenvoudig tooltje.

#Bendgate laat zich ook vandaag nog steeds voelen: de buigbaarheid van de eerste generatie 6-toestellen zorgt voor meer en meer schermproblemen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business