Nieuws

Verwarm kamers afzonderlijk met Netatmo’s slimme verwarmingsknop

Behalve een slimme thermostaat biedt Netatmo voortaan ook slimme verwarmingsknoppen aan. Hierdoor kan je iedere kamer de juiste temperatuur geven.

Netatmo biedt al enige tijd een slimme thermostaat aan. Deze thermostaat programmeert zichzelf aan de hand van de antwoorden die je op vijf vragen hebt gegeven. Je kan de Netatmo echter eveneens handmatig instellen via de app voor Android, iOS en Windows Phone.

Tijdens IFA 2016 kondigt Netatmo een toevoeging aan zijn slimme verwarmingsassortiment aan. Dankzij de slimme verwarmingsknop van het bedrijf hoef je niet langer iedere kamer even hard te verwarmen. De toestelletjes zullen immers per kamer kunnen meten hoe warm het is en de stand van de verwarming hierop aanpassen.

Via de Netatmo-app kan je per kamer de gewenste temperatuur instellen. Hierdoor kan je bijvoorbeeld enkel ’s ochtends je badkamer verwarmen, terwijl je woonkamer ook ’s avonds tot een aangename temperatuur wordt verwarmd.

Wanneer de temperatuur in een kamer zakt doordat het raam openstaat, zullen de slimme verwarmingsknoppen automatisch stoppen met te proberen om de ruimte op te warmen. Ook wanneer het buiten warm genoeg is om een kamer op natuurlijke wijze te verwarmen, zullen de toestellen zichzelf uitschakelen. Als laatste biedt Netatmo de mogelijkheid aan om de temperatuur in een kamer manueel te verhogen door aan de knop te draaien.

De slimme verwarmingsknoppen verbinden met de Netatmo Relais via radiogolven. De Relais dien je aan je verwarmingsketel aan te sluiten en zorgt voor een wifiverbinding. Ook staat het toestelletje in verbinding met de slimme thermostaat van Netatmo.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business