Nieuws

Deze week: iPhone 7, IFA 2016 en Telenet gedumpt

Nadat de IFA-beurs in Berlijn begin deze week werd afgerond, stelde Apple woensdag zijn nieuwe iPhones voor. En onze redacteur Cédric zei z'n Telenet-lijn voorgoed vaarwel.

Apple heeft woensdag de nieuwe iPhone 7 en 7 Plus onthuld. De smartphones zijn voor het eerst volledig waterdicht en laten de audiojack achterwege.

Bijna 20 jaar klant bij Telenet, en toch is het gebeurd: onze redacteur Cédric heeft alles buiten gegooid. Telenet maakt plaats voor Orange, zowel internet, tv als mobiel. Waarom zou jij dat ook moeten doen?

Onze redactie zat de afgelopen dagen op de IFA in Berlijn. Dit waren de tien strafste producten die we tegenkwamen op de beursvloer.

Apple heeft zijn nieuwe iPhone 7 en 7 Plus aan de wereld getoond. Die komen voortaan ook in een ‘premium’ glanzende zwarte afwerking. Hoofdredacteur Dries stelt zich de vraag waarom.

Het zijn duistere tijden voor wat ooit de grote uitdager was van Microsofts Office-suite. Een gebrek aan middelen en ontwikkelaars doet OpenOffice de das om.

Er zijn problemen met de draadloze 5 GHz-verbinding op recente Telenet-modems. De Mechelse operator werkt aan een software-update om het probleem te verhelpen.

Volgende maand wordt belangrijk voor Google. De populaire Nexus-lijn wordt vervangen door iets nieuws, en de Chromecast wordt toekomstbestendig.

Doet je computer raar, last van malware, krijg je iets niet volledig verwijderd of wil je gewoon je computer op orde brengen? Windows Repair Toolbox kan gewoon alles!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business