Nieuws

#TechShowBE: knokken met de Panasonic Toughbook CF-20

Kom naar de Belgian Tech Show op 27 oktober en ontdek de oerdegelijke Panasonic Toughbook CF-20: een Windows 10-hybride die tegen een stootje kan.

Kom op 27 oktober naar de Belgian Tech Show en ontdek zelf hoe sterk de rugged Toughbook CF-20 van Panasonic precies is.

De Panasonic Toughbook CF-20 is een 2-in-1 hybride. Het toetsenbord klikt los, zodat je de notebook ook als tablet kan gebruiken. Die flexibiliteit in combinatie met zijn stevige bescherming, maken van de Toughbook CF-20 een ideaal werkpaard voor mobiel gebruik in veeleisende omstandigheden. Het toestel draait op Windows 10 Pro, biedt 20 uur batterijleven, een rijke set aan aansluitingen en aanvullende opties om te personaliseren aan de noden van jouw bedrijf.

Je kan hier alvast onze eerste indruk van de Toughbook CF-20 lezen, maar nog beter is natuurlijk om het toestel zelf te ontdekken. Dat kan op 27 oktober in ALM Antwerpen tijdens de Belgian Tech Show. Dit nieuwe evenement wordt georganiseerd door de verzamelde redacties van ZDNet, Smart Business en PC Magazine en brengt je op één plaats in contact met de laatste innovaties en productexperts. Schrijf je nu in via www.techshow.be.

Belgian Tech Showbusinesshybridepanasonictechshowbetoughbook cf-20

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals