Nieuws

Deze week: iOS 10 beschikbaar en de 4 privacyniveaus van Telenet

We gingen deze week op zoek naar de beste nieuwe functie in iOS 10, namen het nieuwe privacybeleid van Telenet onder de loep en maakten een ritje in de Tesla Model X.

iOS 10 is sinds deze week voor het grote publiek beschikbaar. We lijsten onze negen favoriete nieuwe functies van het besturingssysteem voor je op. Heb je de update nog niet uitgevoerd, lees dan zeker ook onze tips om er helemaal voorbereid aan te beginnen.

Telenet gaat gepersonaliseerde reclame tonen en wil daarom meer over jou weten. Je kan gegevens delen met de operator op vier instelbare niveaus. Wij ontleden wat dat precies betekent.

De Tesla Model X is in het land. Een halve dag met de Model X geeft ons een eerste indruk van enkele extravagante keuzes die Elon Musk heeft genomen.

Voor vijftig euro kan je een USB-stick aanschaffen die eender welke computer onherroepelijk kan beschadigen. De USB Kill is bedoeld voor testdoeleinden, maar kan serieus wat schade aanbrengen wanneer hij met slechte bedoelingen wordt gebruikt.

Het datacenter van ING Roemenië was deze week maar liefst voor tien uur offline. Een hard geluid lag aan de basis van het probleem. Wat was er precies aan de hand?

Biometrie sijpelt steeds meer door in alledaagse gebruiksscenario’s. Helaas zijn de populairste systemen niet altijd de veiligste. Wij gaan aan de slag met PalmSecure, een veiliger maar niet minder gebruiksvriendelijk alternatief.

Windows 10 bevat een handige functie die ervoor kan zorgen dat de batterij van je laptop langer meegaat. We verklappen hier hoe je dat doet.

We reden onlangs een weekje rond met BMW’s nieuwe 7 Series. Het rijcomfort kon ons weinig schelen, de spitstechnologie binnenin de wagen des te meer.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business