Nieuws

#TechShowBE: ontdek de technologie van de BMW 7 Series

Kom op 27 oktober naar de Belgian Tech Show en ontdek technologie in auto's op het scherpst van de snee met de BMW 7 Series.

BMW haalt op 27 oktober zijn 7 Series naar de Belgian Tech Show om je te laten proeven van autotechnologie op het scherpst van de snee.

De 7 Series is het absolute vlaggenschip van BMW en daar is ook de aanwezige technologie een bewijs van. Het infotainmentsysteem laat zich met handgebaren in de lucht bedienen, maar ook de spraaktechnologie van Nuance is voorzien. De parkeercamera’s maken een volledig 3D-model van je wagen, zodat je te allen tijde je positie ten opzichte van de omgeving exact kan bepalen. Een tablet in de rugleuning achteraan, draadloze oplaadmogelijkheden voor je smartphone, wifi-ondersteuning en een bijhorende app maken het plaatje compleet.

Wij reden onlangs een weekje rond met de 7 Series om de spitstechnologie in de wagen aan de tand te voelen. Hoe dat verliep, lees je hier. Voor wie de wagen en al zijn trucjes zelf wil ontdekken, is er één adres: de Belgian Tech Show in ALM Antwerpen op 27 oktober. Dit nieuwe evenement wordt georganiseerd door de verzamelde redacties van ZDNet, Smart Business en PC Magazine, en brengt je op één plaats in contact met de laatste innovaties en productexperts. Schrijf je nu in via www.techshow.be.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business