Nieuws

Deze week: De Lijn gaat mobiel en aan de slag met CyanogenMod

De Lijn lanceert een mobiel ticket voor je smartphone, Samsung toont 's werelds snelste en grootste NVMe-SSD en we geven een oude Android nieuw leven met CyanogenMod.

Voortaan kan je bus- en tramtickets van De Lijn kopen via een splinternieuw mobiel systeem. Het mobiele ticket is de op één na goedkoopste optie voor wie geen abonnement heeft.

Ontevreden met zijn oude Android, probeerde redacteur Jens het toestel nieuw leven te geven met CyanogenMod. Goed nieuws: erg moeilijk is het niet. Hij kon het, en zo kan jij het ook.

Samsung pakt uit met twee nieuwe SSD’s: de 960 EVO en de 960 Pro. Die laatste is met een leessnelheid van 3,5 GB per seconde de snelste NVMe-SSD ter wereld.

Vanaf 15 juni 2017 worden de roamingkosten afgeschaft binnen de Europese Unie. We beantwoorden de belangrijkste vragen over ‘Roam like at Home’.

Netwerkopslag hoort een basisvereiste te zijn voor elke computergebruiker. Synology levert alvast het maximale voor zijn prijskaartje met de DS216Play. Voor ons is het de perfecte NAS.

Verschillende modellen HP-printers blokkeren sinds kort het gebruik van goedkopere niet-officiële cartridges van een huismerk. Wat is er aan de hand?

Een update voor Windows 7 en Windows 8.1 verwijdert de laatste restanten van Microsofts jaarlange gratis updatecampagne voor Windows 10 van je systeem.

Er zijn talloze applicaties beschikbaar voor Linux. Deze negen zijn alvast een goede start voor wie zijn eerste stappen zet in de Linux-wereld.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business