Nieuws

#TechShowBE: BMxPad PRO Core is een tablet op jouw maat

Kom naar de Belgian Tech Show op 27 oktober en maak kennis met de BMxPad PRO COre, een tablet op maat aangepast op de noden van jouw bedrijf.

Tijdens de Belgian Tech Show op 27 oktober toont BMx hoe het zijn hardware aanpast aan de noden van elk bedrijf met een 4-in-1-tablet die op maat kan worden geconfigureerd.

Of je nu een tablet, ultrabook, laptop of desktop nodig hebt, de BMxPad PRO Core kan het allemaal. BMx levert dit hybride toestel à la carte, wat betekent dat je alleen betaalt voor de functionaliteit die je nodig hebt. Aan de basis ligt een tablet met ingebouwd flashgeheugen tot 512 GB en met 4G-connectiviteit. Onze bevindingen van het toestel kan je lezen in deze review.

Wil je de mogelijkheden van de BMxPad PRO Core graag zelf ontdekken, dan kan je op 27 oktober terecht in ALM Antwerpen tijdens de Belgian Tech Show. Dit nieuwe evenement wordt georganiseerd door de verzamelde redacties van ZDNet, Smart Business en PC Magazine, en brengt je op één plaats in contact met de laatste innovaties en productexperts.Schrijf je nu in via www.techshow.be.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business