Nieuws

#TechShowBE: interactief presenteren met crowdbeamer

Met crowdbeamer deel je een presentatie naar het persoonlijke toestel van al je toeschouwers. Ontdek de technologie op 27 oktober tijdens de Belgian Tech Show.

Kom op 27 oktober naar de Belgian Tech Show en ontdek de kracht van crowdbeamer, een oplossing om video en presentaties van één bron naar je voltallige publiek te sturen.

Crowdbeamer is een volledig mobiele oplossing om video vanaf eender welke bron (laptop, camera, digital signage) via een wifi-netwerk te delen met een publiek. Elke toeschouwer kan de presentatie of video op zijn eigen toestel bekijken, maar ook snapshots maken, notities toevoegen of exporteren naar een ander programma.

Achter crowdbeamer zit de start-up RORYCO, een specialist in professionele presentatie-oplossingen. Op 27 oktober zullen ze hun technologie demonsteren tijdens de Belgian Tech Show in ALM Antwerpen. Dit nieuwe evenement wordt georganiseerd door de verzamelde redacties van ZDNet, Smart Business en PC Magazine, en brengt je op één plaats in contact met de laatste innovaties en productexperts. Schrijf je nu in via www.techshow.be.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business