Nieuws

Apple werkt aan Pro-variant van iPad mini

Volgens de Apple-blog Macotakara zal Apple drie iPad Pro’s lanceren. Eén hiervan is een Pro-variant van de iPad mini.

apple-ipad-mini

Apple-analist Ming-Chi Kuo vertelde deze zomer dat Apple volgende jaar niet één, maar drie iPad Pro’s zal lanceren. De kenner wist eerder al de lancering van de iPhone SE correct te voorspellen en wordt daarom als een erg betrouwbare bron aanzien. Nu heeft de Japanse blog Macotakara het nieuws over drie iPad Pro’s bevestigd, al zijn er enkele details die niet overeenkomen met de uitleg van Kuo.

Volgens Macotakara zal Apple namelijk een Pro-variant maken van de iPad mini. Dit toestel is 7,9 inch groot, terwijl Kuo verkondigde dat de kleinste iPad Pro 9,7 inch zal zijn. De nieuwe iPad mini zal – net zoals huidige iPad Pro’s – vier speakers en een Smart Connector bevatten.

[related_article id=”185826″]

Wie liever een grotere tablet heeft, kan een iPad Pro van 10,1 inch aanschaffen. Deze iPad krijgt een 12MP-camera en verbeterde True Tone-flits. Ook hier spreken Macotakara en Kuo elkaar echter tegen. Indien we Kuo moeten geloven, zal de tablet immers een grootte hebben van 10,5 inch.

Tot slot zal Apple een iPad Pro van 12,9 inch lanceren. Dit toestel krijgt eveneens een 12MP-camera en True Tone-flits. Bovendien weet Macotakara dat Apple zijn tablets van een audiojack zal blijven voorzien.

Aangezien het nog enige tijd duurt alvorens de iPad Pro’s worden gelanceerd en de uitleg van Macotakara en Kuo niet tot in de puntjes overeenkomen, dienen we het nieuws met een korreltje zout te nemen. Niet tegenstaande lijkt alles erop te wijzen dat Apple iPad Pro’s wil lanceren in drie verschillende maten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business