Nieuws

#TechShowBE: beleef virtual reality met de HTC Vive

De HTC Vive is een oplossing voor roomscale VR die ook voor bedrijven nieuwe opportuniteiten biedt. Ontdek de technologie op 27 oktober tijdens de Belgian Tech Show.

Kom op 27 oktober naar de Belgian Tech Show en ontdek hoe virtual reality en de HTC Vive ook voor de bedrijfswereld nieuwe opportuniteiten met zich meebrengen.

Virtual reality wordt vooral geassocieerd met gaming en entertainment, maar niets is minder waar. HTC ziet ook potentieel op de bedrijfsmarkt, en ontwikkelde daarvoor zelfs speciaal een business edition van zijn HTC Vive headset voor roomscale VR. Roomscale VR houdt in dat de headset je toelaat om rond te bewegen in de virtuele omgeving dankzij een systeem van sensoren die je bewegingen in kaart brengen en naar de headset communiceren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? HTC stelt zijn technologie aan je voor op 27 oktober tijdens de Belgian Tech Show. Dit nieuwe evenement wordt georganiseerd door de verzamelde redacties van ZDNet, Smart Business en PC Magazine, en brengt je op één plaats in contact met de laatste innovaties en productexperts. Schrijf je nu in via www.techshow.be.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business