Nieuws

Deze week: Problemen met Windows 10-update en Google lanceert Pixels

Microsoft worstelde deze week met een updateprobleem in Windows 10, Google lanceerde zijn nieuwe Pixel-telefoons, en we geven je oude smartphone nieuw bestaansrecht.

Microsoft heeft een cumulatieve update voor de Windows 10-verjaardagsupdate uitgerold. Verschillende gebruikers rapporteren problemen. Het bedrijf heeft ondertussen de oorzaak gevonden en maakte een oplossing beschikbaar.

Die oude smartphone of tablet in de kast is nog niet ten dode opgeschreven. Geef je oud toestel nieuw leven met één van deze vijf tips.

De nieuwe smartphones van Google zijn niet langer prijsbrekers. Waarom zou je er dan een moeten aanschaffen? Wij gingen op zoek naar vijf goede redenen.

Google gaat zich op hardware focussen en werpt zich net als Apple op de verticale markt. Goed nieuws voor Android, slecht nieuws voor Samsung en andere fabrikanten.

Facebookbaas Mark Zuckerberg gunt ons een blik achter de schermen van één van de datacenters van het sociale netwerk in het noorden van Zweden.

Slecht wifi-bereik is vervelend, maar Sitecom heeft een gebruiksvriendelijke oplossing in handen met Huddle. Hoe? Mesh! We analyseren de details.

OKI is niet de grootste speler in de printermarkt, maar de fabrikant begrijpt de waarde van een niche. Daar kunnen smartphonebouwers nog iets van leren, vindt onze redacteur Michaël.

Ungoogled Chromium doet precies wat de naam doet vermoeden. De browser verhindert Chrome van je hele online doen en laten met Google te delen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business